Kurvíkend 2019

Jezdíme každej rok s borcama někam na chatu. I když se někteří tuto událost snaží zakrýt rouškou zdravotního přínosu f podobě například cyklovýletů, turistiky, poznávání nových míst a lidí, realita bývá poněkud surovější. Jezdíme na několik nocí dlouhou kalbu. Jezdí nás 5 až 7. Pro zajímavost: Třeba letos jsme za pět nocí v šesti lidech v rámci těchto sportovních aktivit vyžrali 310 točených pif plus nějaký záložní plechy. Inu, proběhla výprava, a tak jsem si říkal, že by toto mohla být ideální příležitost k testování těchto receptů na lidech. Toho času mám doma zakázaný z různých důvodů vařit pálivý jídla, vnitřnosti, používat rajčata, cibule, česnek a f podstatě fšechno, z čeho kojících matek děti jsou celý rudý z toho, jak řvou k puknutí kvůli tomu, že si ještě neumí pořádně usrat … tudíž pociťuju jistý abstinenční příznaky. No, tak když teda jedu s kamarádama ven, tak sem si řek, že si tyto svoje gastro-touhy musím ukojit právě na nich! Z pěti hlavních jídel byly dvě indický.

Mutton tikka masala

První z nich byla tikka masala s jehněčím. Samozřejmě fšichni kamarádi (říkejme jim třeba „kurvy“) se naskládali kolem stolu a čekali, co jim tam nasypu. Jídlo jsem servíroval pěkně do dělených nerezových talířů, aby se cítili jako pakistánci v závodní jídelně f půlce šichty.

Možná jsem trochu „přepálil začátek“. Když jsem to vařil, tak mně šlo hlavou, že moji kamarádi přece nejsou žádný vořezávátka a už pár masal ode mě měli, tak tam hodím trochu chilli navíc, určitě to ty kurvy ocení. V osmi porcích tikka masaly bylo celkem 3 vrchovatý čajový žličky kašmír chilli a 10 ks jwala green chilli fresh. Testovaný vzorek se separoval na dvě skupiny. Zatímco tři z kuref tuto masalu přijali i vyloučili velmi pozitivně, tak zbývající dva začali vykazovat symptomy, že si to asi neužijou tak, jak sami očekávali. Totiž … čtvrtej začal šťukat hned ze startu, tím pádem byl odsouzen k tomu, aby necítil ostatní chutě kromě pálivosti a pátej se pak strašně posral a pokaždé trpěl jako zvíře, ačkolif si příjem masaly taktéž náležitě užil.

Biriyani

Zatímco někteří hojili následky mutton tikka masaly krémem na hemeroidy a jiní si zase vohřívali párek s chlebem a kečupem, aby měli co žrat, tak na ostatní čekalo biriyani už druhej den odležený v lednici. Celková dáfka chilli na osm porcí byla tentokrát 2 tsp kašmír chilli a 5 jwala. To už asi bylo trochu málo, protože přiložená jogurtová rajta prakticky nebyla potřeba.

Biriyani bylo kuřecí. F papiňáku jsem to zapomněl asi tak hodinu a čtvrt, což z kuřete udělalo paštiku. Pak se jenom posbíraly kosti, čili konzistence nebyla optimální, na chuť to ale vlif určitě nemělo. Dva odpadlíci jenom smutně koukali a čuchali, jak je to krásný, jak to voní a jak se ostatní cpou a funí. Tento pohled je přiměl k tomu přece jenom trochu ochutnat, aby posléze litovali, že už si břuchy zaplnili nějakou hmotou bez duše. V řádu minut po dojezení obřích porcí bylo z různých míst chatky jenom slyšet mohutné a těžké vzdychání a padání přežraných paralyzovaných korpusů do hlubin zaprděných peřin.